Ik ga vloggen over mijn reis naar Beijing en Xian….

Eind december ga ik naar Beijing en Xian. Ik ga daar allerlei (Zen) Boeddhistische tempels en kloosters bezoeken. Het plan is om daar verschillende video’s over te maken zodat je een idee hebt hoe het daar is. Wanneer je dit interessant lijkt kun je me mailen en dan stuur ik je de video’s toe zodra ze af zijn. 

Mijn vlog’s zullen gaan over:

*(Zen) Boeddhistische tempels en kloosters

*Het dagelijkse leven in China

*Plekken waar je als toerist nooit komt

De vlog’s zullen voornamelijk gaan over (Zen)Boeddhisme, maar daarnaast zul je een inkijkje krijgen in het dagelijkse leven van Chinezen. Mijn vrouw is namelijk geboren en getogen in Beijing en dat geeft mij toegang tot plekken waar je als toerist niet zo gauw komt

Wil je mijn vlogs direct in je mailbox ontvangen?

Stuur me dan even een mailtje.